Vertikalmarkis / Screenmarkis I GÄvle

Vi gör allt inom Måttillverkade markiser och solskydd i  Gävle

Här hittar ni allt inom solskydd för Privatpersoner & företag. Vi levererar och monterar solskydd i Gävle med omnejd.

Välkommen med er offertförfrågan eller hembesök

zip screen, zip screen sandviken, zip screen gävle,markis sandviken,markis gävle,markiser,styra,zip screen, zip screen sandviken, zip screen gävle,markis sandviken,markis gävle,markiser,styra,
Zip Screen Sandviken Gävle
Zip Screen Sandviken & Gävle. Stilrent solskydd som behåller utsikten

Zip Screen från STYRA SOLSKYDD.


Vertikalmarkiser/Zip Screen är ett mycket smart och stilrent solskydd med en noga planerad design . Till skillnad från vanliga fönster- och terrassmarkiser löper vertikalmarkiser längst med hela fönstret i ett lodrät läge. Men tack vare vävens tekniska egenskaper påverkas inte utsikten något märkbart.
Vi rekommenderar att detta solskydd regleras med motor men möjlighet för invändigt bandreglage finns också. Med motorisering medföljer möjligheten att automatisera ditt solskydd via sol, vind, regn, klocka mm. 

Fönstermarkiser & Terassmarkiser i Gävle

Vi erbjuder måttanpassade markiser från marknadsledande tillverkare.
​​​​​​​
Markiser är ett solskydd av hög kvalité som styrs med hjälp av vev, band eller motor. 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt kundbesök för rådgivning och kostnadsförslag.

info@lingbotextil.se
0297-506 25


SHOWROOM SANDVIKEN

Lingbo Textilinredning AB
Svarvargatan 26
81138 Sandviken

Tel: 076-134 20 88
Email: marcus@lingbotextil.se
​​​​​​​
Öppettider: Endast tidsbokning
 

markiser sandviken,markiser gävle,markis sandviken,markis gävle,solskydd sandviken,solskydd gävle,markiser sandviken,markiser gävle,markis sandviken,markis gävle,solskydd sandviken,solskydd gävle,
markiser sandviken gävle
Markiser sandviken & gävle

Ett urval av  monteringar av markiser i gävleborg

  • 20210604_125340
  • 20210604_125329
  • 20210519_1117152
  • 20210519_110945
  • 20210528_135949

Utvändiga solskyddFönstermarkis

StyRa® Fönstermarkis F320 är en modern klassiker. Markistygerna är alltid av absolut högsta kvalité vad gäller vädertålighet, draghållfasthet och färgbeständighet. Markisens snygga täckande kassett gör att den smälter in bra ovanför ditt fönster. Samtidigt ger kassetten ett bra skydd för tyget mot både naturlig smuts och fågelavföringar. Profilfärger finns i vitt, grått och svart som standard.

Klassisk fönstermarkis i modern design | StyRa® Fönstermarkis F320 är en driftsäker markis som har sina anor från tidigt 70-tal. Detta garanterar en beprövad och säker produkt. Den har moderniserats genom åren med ny design och nya materialval. Välj mellan manuell manövrering eller motordrift. Vid motordrift kan markisen styras med fjärrkontroll, automatik eller smartphone

terrassmarkis,terrassmarkis sandviken,terrassmarkis gävle,solskydd sandviken,solskydd gävle,terrassmarkis,terrassmarkis sandviken,terrassmarkis gävle,solskydd sandviken,solskydd gävle,
Terrassmarkis Sandviken Gävle
Terrassmarkis Sandviken Gävle - Vi har allt inom solskydd

Terrassmarkis

En klassisk och funktionell markis utformad för dig att vistas under. Med en terrassmarkis får du allt i ett paket. Samtidigt som du skyddar husets insida från solens starka strålar skapar du också en skuggad plats för dig att vistas på utomhus. En uppskattad markis som finns i flera modeller och hundratals färger och vävar. 

Solskyddsfilm / fastighetsfilm i gävle

Vi erbjuder solfilm, frostad film, och solskyddsfilm för fastigheter och privata bostäder.

invändiga solskydd

Vi erbjuder allt inom invändiga solskydd.
Nedan finner ni ett urval av våra invändiga solskydd. Vi har allt inom solskydd så tveka inte på att skicka en offertförfrågan till oss. Helt kostnadsfritt. info@lingbotextil.se ​​​​​​​

Tekniska rullgardiner
Värmereflekterande screenrullgardiner
Flamsäkra rullgardiner för privatpersoner och offentliga lokaler som sjukhus och skolor.
En ljusfiltrerande väv som bryter ljuset tillräckligt för att kunna se på TV och datorskärmar m.m. utan att bli bländad.
Finns med manuell och motordrift

Mörkläggningsrullgardiner
 Måttbeställda mörkläggningsrullgardiner är ett heltäckande system som kombinerar solavskärmning och totalmörkläggning. Perfekt till lokaler där behovet av mörkläggning är stort.
Finns med manuell och motordrift

Vi har även ett mycket stort utbud av mönstrade rullgardiner och enfärgade rullgardiner.
Rullgardiner blir allt vanligare för att folk vill ha en blandning av dekorativ gardin och solskydd. Därför är rullgardinen perfekt eftersom det den ser ut som en gardinkappa men med unika egenskaper.

Barnsäkert solskydd

Vi erbjuder solskydd som är barnsäkra anpassade för mijöer där barn vistas t.ex skola och förskola.


Lamellgardiner
Vi erbjuder ett mycket stort utbud av mönstrade och enfärgade lamellgardiner.
Samt tekniska lamellgardiner som flamsäkra och värmereflekterade lamellgardiner.
Lamellgardiner är en elegant inredningsdetalj med många funktioner. Den används som solskydd och som rumsavskiljare i kontorsinredningar, samlingslokaler och i glaspartier. Smidig lösning för stora fönsterpartier. Lamellgardinern är skjutbar i sidled vilket för att man kan "gömma" lamellgardiner om så önskas.
Finns med manuell och motordrift
Plisségardiner med och utan motorstyrning.
Plisségardiner är en dekorativ och utrymmessnål gardin som används som solavskärming och insynsskydd. Plisségardiner kan monteras på vägg, i nisch, i skråfönster och lutande takfönster.