Om Lingbo Textilinredning AB

Lingbo Textilinredning AB - Kontorsgardiner & solskydd för kontor och offentlig miljö

Lingbo Textilinredning AB är ett av Sveriges ledande företag när det gäller gardiner och solskydd för kontor och offentlig miljö och har varit i textilbranschen i över 40 år. I vår egen fabrik framställer erfarna sömmerskor gardiner och skenor för våra kunder som i huvudsakligen är företag, kommuner och landsting.

Gardiner, draperier, avskärmningar av olika slag hänger oftast i många år vilket innebär högre krav på materialet. Förutom god kvalité kan det exempelvis vara flamsäkerhet, solskydd och ljuddämpande material beroende på vilket behov som finns.

Av oss så får ni funktionella textiler utifrån ert behov men vi bidrar även till en bättre arbetsmiljö då våra textiler också är estetiskt tilltalande och ökar trivseln bland medarbetarna

Vi erbjuder egen produktion av gardiner och vårt miljövänliga skensystem Panela GREENLINE.

Med egna sömmerskor, montörer och säljare säkerhetsställer vi kvalitén i alla led.
​​​​​​​
Vi levererar gardiner och solskydd till hela Sverige och utför montering av gardiner i Gävleborgs län, Dalarnas län, Uppsala län, Stockholms län samt resten av Sverige vid större projekt. Välkommen att kontakta oss!

Org.nummer: 556639-8839

Om Panela GREENLINE

För att kunna säkerhetsställa kvalitén och miljöpåverkan har vi skapat Panela GREENLINE som är vår egna patenterade skensystem som finns med 1–2 spår gjord i 100% återvunnen aluminium och kan monteras i tak, innertak eller på vägg. Den miljövänliga skenan finns i tre färger.