Om Lingbo Textilinredning AB

LINGBO TEXTILINREDNING AB - SPECIALISTER PÅ KONTORSGARDINER OCH SOLSKYDD FÖR KONTOR OCH OFFENTLIGA MILJÖER


Med över 40 års erfarenhet är Lingbo Textilinredning AB ett av Sveriges främsta företag inom tillverkning och installation av gardiner och solskydd för kontor, företag och offentliga platser. 
.
I vår moderna syfabrik arbetar skickliga sömmerskor med att skapa gardiner och skenor som uppfyller de stränga krav som våra kunder har. Våra huvudsakliga kundgrupper är  företag, kommuner och landsting som alla kräver pålitliga och funktionella lösningar för sina miljöer.
Vi förstår att gardiner, draperier och solavskärmningar är långsiktiga investeringar och därmed strävar vi alltid efter att leverera material av högsta kvalitet. Vårt sortiment omfattar material med egenskaper som flamsäkerhet, solskydd och ljuddämpning för att möta olika behov och krav.

Utöver att erbjuda praktiska lösningar prioriterar vi även estetik och trivsel. Våra textilier är designade för att förbättra arbetsmiljön och skapa en mer attraktiv och harmonisk atmosfär för medarbetarna.

Vi stoltserar med egen produktion av gardiner och presenterar stolt vårt miljövänliga skensystem Panela GREENLINE, som kombinerar funktionalitet med hållbarhet.

Med vårt team av dedikerade sömmerskor, montörer och säljare kan vi säkerställa högsta möjliga kvalitet i alla led av processen.

Vi levererar gardiner och solskydd till kunder i Gävleborgs län, Uppsala län, Stockholms län och över hela Sverige för större projekt.Kontakta oss idag för att diskutera era behov och projekt - vi ser fram emot att hjälpa er!

Org.nummer: 556639-8839

Om Panela GREENLINE

För att kunna säkerhetsställa kvalitén och miljöpåverkan har vi skapat Panela GREENLINE som är vår egna patenterade skensystem som finns med 1–2 spår gjord i 100% återvunnen aluminium och kan monteras i tak, innertak eller på vägg. Den miljövänliga skenan finns i tre färger.