RULLGARDINER - vi har Allt inom solskydd & gardiner

Vi är ett Gävleborgs läns ledande företag när det gäller rullgardiner för kontor och offentlig miljö och har varit i textilbranchen i över 40 år. 


MÅTTANPASSADE RULLGARDINER FÖR ALLA MILJÖER

Vi erbjuder ett omfattande urval av mönstrade och enfärgade rullgardiner, skapade för att förena stil med funktion. Våra rullgardiner har blivit allt populärare tack vare deras förmåga att kombinera dekorativt utseende med effektivt solskydd. Med en rullgardin får ni en elegant gardinlösning med unika egenskaper som passar både hem och företag.


Barnsäkert solskydd

Vårt sortiment inkluderar också solskydd av högsta kvalitet som är speciellt utformade för barnmiljöer såsom skolor och förskolor. Vi strävar efter att erbjuda säkra och pålitliga lösningar som kombinerar stil med barnsäkerhet.

 

Tekniska rullgardiner.

Våra tekniska rullgardiner inkluderar innovativa alternativ såsom värmereflekterande screenrullgardiner, som inte bara ger solskydd utan också isolerar och hjälper till att bevara ett behagligt inomhusklimat.
Vi erbjuder även flamsäkra rullgardiner som uppfyller säkerhetskraven för offentliga lokaler som sjukhus och skolor.


Mörkläggningsrullgardiner

Mörkläggningsrullgardiner är ett heltäckande system som kombinerar solavskärmning och totalmörkläggning. Perfekt till lokaler där behovet av mörkläggning är stort.

rullgardiner gävle, solskydd gävle, rullgardiner uppsala, rullgardiner stockholm, rullgardiner skolarullgardiner gävle, solskydd gävle, rullgardiner uppsala, rullgardiner stockholm, rullgardiner skola
Rullgardiner Gävle, Uppsala, Stockholm
Rullgardiner Gävle, Uppsala, Stockholm. Över 40 år i branschen

Konsultation och rådgivning

Vi hjälper er kostnadsfritt med rådgivning, lösningar samt kostnadsförslag.

Solskydd för offentlig miljö

​​​​​​​Måttanpassade LAMELLGARDINER FÖR ALLA MILJÖER

Upptäck vårt omfattande sortiment av lamellgardiner, skräddarsydda för hemmet, företag och offentlig miljö. Vi erbjuder ett brett utbud av mönstrade och enfärgade alternativ, samt tekniska lamellgardiner med speciella egenskaper såsom flamsäkerhet och värmereflektion.

STILIGA OCH FUNKTIONELLA LAMELLGARDINER
Lamellgardiner är en elegant och mångsidig inredningsdetalj med flera användningsområden. De fungerar inte bara som solskydd utan också som effektiva rumsavdelare i kontorsmiljöer, möteslokaler och glaspartier. Deras smidiga sidledsrörelse gör dem perfekta för stora fönsterpartier och ger möjlighet att enkelt "gömma" dem när så önskas.
 


​​​​​​​
Plisségardiner
Plisségardiner är dekorativa och platsbesparande alternativ som effektivt blockerar solen och ger integritet. De kan monteras på vägg, i nischer, skråfönster och lutande takfönster för att passa alla behov.

Hissgardiner
Hissgardiner kombinerar textilkänslan med rullgardinens praktiska funktion. Våra måttbeställda hissgardiner anpassas perfekt till era fönster och erbjuder en spännande alternativ till traditionella gardiner.

Markiser och solavskärmning
Upptäck våra markiser och solavskärmning från ledande tillverkare. Dessa högkvalitativa solskydd styrs smidigt med vev, snöre eller motor och erbjuder ett effektivt skydd mot solens strålar.