Om Lingbo Textilinredning

Lingbo Textilinredning AB - Kontorsgardiner & solskydd för kontor och offentlig miljö

Lingbo Textilinredning AB finns i Lingbo i Ockelbo kommun på gränsen mellan Gästrikland och Hälsingland. Vi är Gävleborgs läns största när det gäller textilier för kontor och offentlig miljö och har varit i textilbranchen i över 40 år. I vår egen fabrik framställer erfarna sömmerskor gardiner och övriga textilier för våra kunder som i huvudsakligen är företag, kommuner och landsting.

Gardiner, draperier, avskärmningar utav olika slag skall ofta hänga i många år, därför är det viktigt att materialet är av högsta kvalité. Emellanåt ställs ofta extra tuffa krav på textilierna som t.ex. hög flamsäkerhet. Funktionella textilier på arbetsplatsen behövs självklart utav massvis av olika praktiska skäl. Vi får ofta höra av anställda på de arbetsplatser vi monterat på, att när det blir vackert på arbetsplatsen, blir det ofta en rejäl höjning av trivselfaktorn. Detta är något som vi naturligtvis tycker är roligt och glada för att vara med och medverka till.

Under 2008 inskaffade vi nya lokaler för den ökande produktionen av vår egen gardinskena Panela samt för att kunna möta den stora efterfrågan på våra produkter. Vi utökade även bolaget med nya säljare, montörer och sömmerskor för att fortsätta behålla de korta leveranstiderna som vi erbjuder.
Org.nummer: 556639-8839

Om Panela

​​​​​​​
Panela gardinskena är en kraftig 2-spårig gardinskena för wavegardiner, veckbandsgardiner, draperier samt panelgardiner med vår egen patenterade panelvagn (som har blivit monterade i ca 30 000 exemplar hos våra kunder i Gästrikland och Dalarna). Skenan finns i färgerna svart, vit och aluminium och skapar en unik kombination av uppsättningsmöjligheter utöver de redan befintliga skenorna på maknaden.