Om Lingbo Textilinredning

Lingbo Textilinredning AB - Kontorsgardiner & solskydd för kontor och offentlig miljö

Lingbo Textilinredning AB finns i Lingbo i Ockelbo kommun på gränsen mellan Gästrikland och Hälsingland. Vi är Gävleborgs läns största när det gäller textilier för kontor och offentlig miljö och har varit i textilbranchen i över 40 år. I vår egen fabrik framställer erfarna sömmerskor gardiner och övriga textilier för våra kunder som i huvudsakligen är företag, kommuner och landsting.

Gardiner, draperier och solskydd av olika slag hänger oftast i många år vilket innebär högre krav på materialet. Förutom god kvalité kan det exempelvis vara flamsäkerhet, solskydd och ljuddämpande material beroende på vilket behov som finns.

Under 2008 inskaffade vi nya lokaler för den ökande produktionen av vår egen gardinskena Panela samt för att kunna möta den stora efterfrågan på våra produkter. Vi utökade även bolaget med nya säljare, montörer och sömmerskor för att fortsätta behålla de korta leveranstiderna som vi erbjuder.

​​​​​​​Vi levererar gardiner och solskydd till hela Sverige och utför montering av gardiner i Gävleborgs län, Dalarnas län, Uppsala län, Stockholms län samt resten av Sverige vid större projekt. Välkommen att kontakta oss!
Org.nummer: 556639-8839

Om Panela GREENLINE

​​​​​​​
För att kunna säkerhetsställa kvalitén och miljöpåverkan har vi skapat Panela Greenline som är vår egna patenterade skensystem som finns med 1–2 spår gjord i 100% återvunnen aluminium och kan monteras i tak, innertak eller på vägg. Den miljövänliga skenan finns i tre färger.